Je eigen (T)huis

Iedereen wil op een gegeven moment een eigen (t)huis. Een woonruimte voor jezelf, ingericht zoals jij dat wil, met jouw eigen spullen, een eigen douche en toilet en een keukentje om zo je eigen maaltijden te (leren) koken.

Alleen is direct zelfstandig wonen niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het kan zijn dat je door je autisme of door psychosociale problemen nog wat extra training nodig hebt. Ook kan het zijn dat het thuis wonen niet meer gaat, maar je niet in een instelling wilt wonen.

Wat de reden ook is, het woontrainings-traject van Driestroomhuis Haaksbergen, is er om jou te ondersteunen. Door ons gefaseerde woontrainingstraject, met diverse begeleide woonvormen, kun jij, in je eigen tempo, toe werken naar een zo zelfstandig mogelijke woonvorm, passend bij je mogelijkheden.

Leren wonen in je eigen tempo

Wij hebben diverse woonvormen, variërend van wonen met 24/7 begeleidings-aanwezigheid, wonen met 24/7 begeleidings-bereikbaarheid tot zelfstandig wonen met ambulante begeleiding.

Kenmerkend voor al deze woonvormen is, dat het gaat om gespecialiseerde zorg, vanuit een familiaire context, waarbij jij, met behulp van ons invulling geeft aan je eigen woontrainings-traject.

Kennismaken

Nieuwsgierig of er voor jou ook een passende woonvorm is?
Neem dan contact met ons op, wij willen je graag informeren.
Mocht je liever in een persoonlijk gesprek je vragen stellen of willen zien en ervaren wat wonen in Driestroomhuis Haaksbergen inhoudt?

Dan kun je ons bellen of je vraag via het contact formulier naar ons toe mailen.

Aanmelden