Stage

Een niet alledaagse stage plek

Driestroomhuis Haaksbergen, wil de aankomende professionals graag de mogelijkheid bieden om in een niet alledaagse 24 uurs setting stage te komen lopen en deze te ondersteunen in zijn/ haar leerproces tot volwaardig professional.
Als stagiair maak je tijdelijk deel uit van ons gezin. Alleen….. we zijn geen standaard gezin. We zijn een gezin waarin sommige huisgenoten een uitgebreide “gebruiksaanwijzing” hebben. Dit betekent dat jij, je begeeft in een spanningsveld van afstand en nabijheid, bewust handelen en je binnen de kaders van het gewone gezinsleven methodisch te werk gaat, waarbij je afstemt op het individu.

Vindt jij het een uitdaging om als aankomend professional hier een bijdrage aan te gaan leveren en jongeren te ondersteunen op hun weg naar zelfstandigheid? Zie jij jezelf als het instrument om deze jongeren te begeleiden, kun jij zorg met zorg bieden, heb je “oog” voor mogelijkheden, de vraag achter de vraag, durf je te doen en ben je pro-actief?

Dan nodigen wij je uit om te solliciteren voor stage plek in een unieke werk- en leeromgeving! Gezien de context waarin stage gelopen gaat worden, gaat onze voorkeur uit naar een langdurige stage plek. Tevens kunnen we je bij “prettig functioneren” een contract aan bieden, zodat je de opgedane ervaring direct in de praktijk kunt gaan brengen.

Solliciteren naar een stage plek kan via het mailadres: [email protected]